Најнови вести

2015-01-30Пристигнаа најновите работни позиции во Lake Tahoe, NV!
Работни понуди во Harrah's & Harvey's во Lake Tahoe, NV. Бидете дел од саемот на 10 Март! Повеќе
2015-01-21ЗИП Травел најавува нов саем - 16 Февруари 2015 !
Традицијата продолжува: ЗИП Травел со нов саем на којшто гости ќе бидат познати хотели, ресорти и казина од Las Vegas, Lake Charles, Shreveport, Stateline на Lake Tahoe, Reno.. Повеќе
2014-12-18Job Fair со Travelodge Hotel, Lake George, NY!
ЗИП Травел ве поканува на следниот саем на 16 Јануари 2015: Travelodge Hotel, Lake George во New York! Повеќе
2014-11-28Голем саем за работа во Grand Sierra Resort, NV!!
Ве покануваме да присуствувате на големиот саем со Grand Sierra Resort, NV на 24-ти Февруари 2015!! Аплицирањето е започнато!!! Повеќе
2014-11-26Најново: Работни понуди во хотели и казина во Америка!!
Изберете поинакво лето и супер работна понуда во ексклузивни ресорти и казина во Америка!! Нека Las Vegas биде твојата следна дестинација! Повеќе