Lakeside Inn and Casino - South Lake Tahoe, CA!

 

 

Велат дека кога се двоумиш и не знаеш за што да се одлучиш,фрли паричка во вис и во моментот на паѓањето сигуно веќе имаш избрано што сакаш. Но верувајте за ваква понуда не ти треба "среќна паричка" која ќе одлучи, туку тука е ZIP Travel кој ја има вистинската формула за одлична Work and Travel дестинација и работна понуда. Твое е само да повелиш во нашата канцеларија и да аплицираш за работа во Lakeside Inn and Casino во Lake Tahoe. И оваа година ZIP Travel те изненадува со нови разновидни работни позиции за сите оние кои веќе биле на програмата Work and Travel и за оние кои за првпат сакаат да стекнaт вакво искуство.

Image result for lakeside inn south lake tahoe

 

Избери,одлучи и аплицирај за следниве работни позиции:

Position Hourly Wage
Front of House (FOH)  
Bus person $8.25 + tips
Host person/Cashier $10.00
Coffee Bar Attendant $10.00
Stocker/Food Runner $10.00
Back of House (BOH)  
Kitchen / Dishwasher $10.00
Room Attendant $12.50
Porterette $12.00
GBM $12.00

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963!

Кога е Work and Travel,тогаш е ZIP Travel !


Atlantic City, NJ!

13 Дек 2017

Atlantic City, NJ!

 

И ова лето ZIP Travel ти овозможува да работиш во гламурозните казино ресорти и тоа не каде било, туку во Atlantic City, NJ! Кој веќе еднаш бил на Work & Travel во Atlantic City, сигурно знае дека тој град е меѓу првите на листата на најдобри места за оваа програма. Бидете еден од вработените во Harrah’s, Caesars или Bally's имајте можност да научите од најдобрите. Многу можности за втора работа, обезбедено сместување од $300 месечно и секако многу забава и незаборавно лудо лето на Boardwalk – от во единствениот Atlantic City! 

image

Отворени позиции:

BALLY'S

Guest Services Agent - $13/h

Room Attendant - $8.66/h

Utility Porter/Housekeeping - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

Cashier/Line Server - $8.66/h

Barporter - $9.25/h

CAESARS

Guest Services Agent - $13/h

Attendant Spa - $10/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

Houseperson - $8.66/h

Bar Porter - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

HARRAH'S

Culinarian-QSR - $10.22/h

Cook - $9.25/h

Restaurant Host/Cashier - $9.50/h

Casino Cleaning Person - $8.66/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963

Кога е Work & Travel тогаш е ZIP Travel!


Silver Legacy Casino Resort - Reno, NV!

 

 

На само три часа оддалечен од San Francisco, Reno ви нуди одлично работни лето во Silver Legacy Casino & Resort.

3

Изберете ја следнава работна позиција:

  • Position Hourly Wage
    Guest Room Attendant $10.00
    Security Officer $12.00

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!


Не пропуштај !