ZIP Travel вести

 

 

Најпопуларна Work & Travel дестинација - South Lake Tahoe, CA!

South Lake Tahoe2

 

По ваше барање, и оваа година ZIP Travel ви ги нуди најдобрите работни позиции во добро познатата дестинација меѓу студентите - South Lake Tahoe!

 

EmeraldBay RodHanna 1280x642

 

Аплицирај без ризик - ЦЕЛОСНО РЕФУНДАБИЛНИ средства уплатени за програмата во случај на одбиеност за виза!

Избери работна позиција кај некој од следните работодавци:

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

 
 
 
 

Tax Refund 2018 !

31 Окт 2017

file tax return 23086762

Си помина незаборавно во Америка? Прошета, заработи и потроши? А не си запознаен со опцијата повраток на данокот? Тогаш, запознај се со оваа можност и обезбеди си определен прилив со повратокот на данок.


Се реши да заминеш во САД на Work & Travel програмата и да стекнеш нови искуства? Тогаш не чекај!

Аплицирај за една поинаква ZIP Travel - Work & Travel авантура! Искористи ја предноста да аплицираш без ризик - во случај на одбиена виза средствата уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани - обезбеди си уште од сега работна позиција со одлична заработувачка.

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !


Дел од нашите студенти ја избраа својата US Work & Travel дестинација за ова лето. 

Бидете брзи и вие аплицирајте на некоја од нашите работни позиции. Искористете ги поволностите што ZIP Travel ги нуди за рано аплицирање.


Кога е Work& Travel, тогаш е ZIP Travel !!!


Драги студенти,

ZIP Travel ви го најавува почетокот на новата сезона за USA Work and Тravel програмата! 

И оваа година ви овозможуваме незаборавно искуство, забава и дружење, нови понуди и промоции кои нема да можете да ги одбиете!

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

 


ZIP Travel оваа година со најнова и најповолна можност за сите студенти што ќе се пријават за USA Work and Travel 2018 програмата!

Аплицирај без ризик: доколку вашата виза за програмата биде одбиена, вашите средства уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

Ако досега се двоумевте дали да аплицирате, сега повеќе немате изговор да го сторите тоа. Искористете ја оваа наша најнова и најексклузивна можност!

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!


Работни позиции во прекрасниот Harrah's - California.

Аплицирајте за некоја од долунаведените позиции, најдоцна до Вторник, 15 Март 2016.

* Beverage Barback $9.00 + tips / hour
* Busser / Host / Food Runner $9.00 + tips / hour
* Male Spa Attendat $10.00 / hour
* DiVe Server $9.00 + tips / hour
* DiVe Barback $9.00 + tips / hour
* DiVe Food Runner $10.00 + tips / hour
* Sturbucks / Robeks $10.00 / hour
* Beverage Server $9.00 + tips / hour
* Guest Room Attendant / Houseman $10.00 / hour

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !!!

 

 

 

Кога е Work and Travel, тогаш е ZIP Travel!

 


Intership/Trainig програма

Mohegan Sun Casino со локација Uncasville, Connecticut (Norwich, CT)  ти  нуди можност да заминеш на програмата Internship/Training! Праксата е во областа на Туризмот и хотелиерството и во oбласта на HR - Човечки ресурси. 

Аплицирај веднаш, местата и рокот на аплицирање се ограничен!

 

 

 


Твојот авантуристички дух не ти дозволува да останеш дома ова лето, а се уште се двоумиш каде, кога и како? Нема потреба! Тука сме ние и ти ја нудиме вистинската формула за одлична Work and Travel дестинација и разновидни работни понуди .

Аплицирај за следниве работни позции во Lakeside Inn and Casino- Shout Lake Tahoe, NV!

Front of House

Bus person-$8.25 per hour+tips

Host person/Cashier-$8.25 per hour

Back of House

Dishwasher–$9.00 per hour

Room Attendant-$9.00 per hour

Porterette- $8.25 per hour (21+age and female)

GBM $8.50 per hour (21+age and male)

 

Koга е Work and Travek, тогаш е Zip Travel!


Не пропуштај !