Најпопуларна Work & Travel дестинација - South Lake Tahoe, CA Издвоено

Најпопуларна Work & Travel дестинација - South Lake Tahoe, CA!

South Lake Tahoe2

 

По ваше барање, и оваа година ZIP Travel ви ги нуди најдобрите работни позиции во добро познатата дестинација меѓу студентите - South Lake Tahoe!

 

EmeraldBay RodHanna 1280x642

 

Аплицирај без ризик - ЦЕЛОСНО РЕФУНДАБИЛНИ средства уплатени за програмата во случај на одбиеност за виза!

Избери работна позиција кај некој од следните работодавци:

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

 
 
 
 

Не пропуштај !