Tax Refund 2018 ! Издвоено

31 Окт 2017

file tax return 23086762

Си помина незаборавно во Америка? Прошета, заработи и потроши? А не си запознаен со опцијата повраток на данокот? Тогаш, запознај се со оваа можност и обезбеди си определен прилив со повратокот на данок.

 

 

Приложи ги следниве документи:

  • SSN
  • Последниот paycheck (или W2 Form)
  • Копија од пасош и виза
  • И пополни го формуларот за повраток на данокот.

Аплицирај во нашата канцеларија, а нашата партнер агенцијата ќе изврши обработка на твојот данок. По одреден временски период очекувај чек со прилив на пари.

ZIP Travel те очекува! Не заборавај дека колку побрзо аплицираш, толку поскоро данокот ќе биде на твојата сметка

Не пропуштај !