JOB Fair - Mohegan Sun Casino! Издвоено

01 Дек 2016

Mohegan Sun Casino - Connecticut!

 

 


Неверојатно, но вистинито: ЗИП Травел ова лето те носи во Mohegan Sun Casino или попoзнато како “casino of the sky” на источниот брег на Америка, во убавиот Connecticut. Mohegan Sun е едно од најголемите казина во Америка, место кое опфака 60% од туризмот на државата. Основан во 1996, стана едно од најголемите казина во светот. 

Image result for mohegan sun

Се простира на повеќеод 23,000 м2 и содржи луксузен хотел, театар и повеќе од 20 ресторани и продавници. Овде се наоѓа Mohegan Sun Arena, лоциран во самиот комплекс, домаќин на многу концерти и спортски настани во живо. Исто така е домaќин и на женскиот кошаркарски тим, Connecticut Sun и на боксерскиот тим New England Black Wolves. Mohegan Sun, покрај големиот избор на игри, нуди одлична забава и вечерни журки, глоф, спа, шопинг и луксузен престој.

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mohegan Sun и да работите во едно од најпосакуваните мeста за работа, тогаш дојдете во ЗИП Травел и аплицирајте за една од следните работни позиции:

 • Attendant/Cashier - $10.30Image result for mohegan sun
 • Barback - $6.10 + tips 
 • Barback - $6.10 + tips 
 • Buffet Beverage Server - $5.55 + tips 
 • Buffet Dining Attendant - $10.30 
 • Buffet Host - $10.30 
 • Coatroom Attendant - $10.30
 • Event Specialist: (Special Events Security, Special Events Marketing, Concessions Server, Ushers) - $11.29 
 • EVS Attendant - $10.30 
 • Food Server - $5.55 + tips 
 • Front Window Cashier - $11.29
 • Houseperson - $10.30
 • Players Club Rep - $11.29
 • Restaurant Host - $10.30 
 • Retail Salesperson - $10.30
 • Valet Dispatcher - $10.30

Сместувањето е обезбедено и истото изнесува од $65-$80 неделно. Компанијата бара насмеани, весели и студенти со добар англиски јазик. Затоа не ја пропуштај оваа можност за поинакво лето.

Кога е Work & Travel, тогаш е ЗИП Травел!

Не пропуштај !