Работни понуди во Cape Cod, MA! Издвоено

31 Окт 2017

Irish Village - Cape Cod, MA!Cape Cod е полустров во облик на рака кој се наоѓа на источниот дел од државата Massachusetts составен од 15 мали градови, веднаш до островот Martha’s Vineyard кој е одалечен само 45 минути возење со траект. Cape Cod е карактеристичен по многуте преубави песочни плажи, природа, историски локалитети, уметнички галерии, голем број на ресторани и многу други атракции. Секогаш е едно од најпосетуваните туристички дестинации од страна на американците во летниот период, и е едно од најпобрауваните Work&Travel места за студентите. Можност за да се осети правиот американски дух, многу забава, и други работи кои ги има единствено на CAPE COD!

 

Image may contain: plant, tree, sky, grass, flower, house, outdoor and nature

 

Изберете работа на Cape Cod во "Irish Village" со 35 работни часа неделно, можност за втора работа и многу други поволности кои ги нуди ова место!

Аплицирај за следниве позиции :

 

Breakfast Server - $3.75 + tips

Monday-Sunday Morning
7am-12pm (5 hours)
Dinner Server - $3.75 + tips
Sunday-Thursday Night
4pm-11pm (7 hours)
Morning Busser - $4.50 + tips
Monday-Sunday Morning
7am-12pm (5 hours)
Dinner Busser - $4.50 + tips
Sunday-Thursday Night
4pm-11pm (7 hours)
Breakfast Expeditor - $11.00
Monday-Sunday Morning
7am-12pm (5 hours)
Dinner Expeditor - $11.00
Sunday-Thursday Night
4pm-11pm (7 hours)
Housekeeping- $11.00
Monday-Sunday Morning
9am-2pm (5 hours)
Breakfast Dishwashers - $11.00
Monday-Friday Morning
8am-3pm (7 hours)
Dinner Dishwashers - $11.00
Monday-Friday Night
4pm-11pm (7 hours)
Breakfast Prep Cook - $11.00
Monday-Saturday Morning
6am-12pm (6 hours)
Dinner Prep Cook - $11.00
Monday-Friday Night
3pm-10pm (7 hours)

Сместувањето е обезбедно и истото изнесува $110 неделно.

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на телефонскиот броj 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

 

Не пропуштај !