Grand Sierra Resort - Reno, Nevada Издвоено

31 Окт 2017

Grand Sierra Resort - Reno, Nevada

 

 

 

Овој огромен ресорт лоциран во прекрасниот град Reno познат како најголемиот мал град во светот, ецентар на казината и забавата. Токму ова лето, Grand Sierra Resort во соработка со ЗИП Травел ви овозможува да имате незаборавно искуство!

grand sierra resort and

Одбери една од следните позиции за сигурна добивка:

Position Hourly Wage
FRONT DESK $11.00
BELL DESK $8.25 + tips
SECOND STREET $9.50
BAR HELPER - THE BEACH $7.25 + tips
BUS PERSON - CAFE $8.25 + tips
BUS PERSON - FOOD -BUFFET $8.25 + tips
CONVENTION - PORTER /SET UP $10.45
CANTINA - HOST $9.50
CANTINA - BUSSER $8.25 + tips
CANTINA – FOOD RUNNER $10.75
COOK - HELPER - BUFFET $10.45
COOK HELPER - PANTRY $10.45
COOK HELPER - PASTRY SHOP $10.45
COOK I - BUFFET $11.50
HSK – GUEST ROOM ATTENDANT $11.00
SERVER - COCKTAIL - BEACH $7.25 + tips
STEWARD - DISHWASHER $9.00

 

 

 

Направето го ALL In чекорот, аплицирајте веднаш!

За повеќе информации, посетете ја нашата канцеларија во Скопје или контактирајте не наinfo@ziptravel.mkили на 023112963.

Не пропуштај !