Work & Travel - Виртуелни саеми

204b905

Започнаа виртуелните саеми на ZIP Travel !

Виртуелните саеми за вработување многу брзо станаа значаен дел од маркетингот, раководењето и регрутацијата на човечки ресурси во меѓународните компании ширум светот.

 

Целта на овој саем е да се овозможи разговор помеѓу студентот и компанијата и да се задоволат барањата на двете страни. Целосната структура на еден виртуелен саем се состои од две лица кои се на различни места во светот и кои користејќи ја високата технологија одржуваат видео повик во живо и меѓусебно си разменуваат значајни информации за двете страни. Овие саеми претставуваат можност за студентите да изберат работна понуда и преку Skype да имаат директно интервју со претставник на компанијата.


Погледнете само дел од веќе закажаните виртуелни саеми, дознајте повеќе за компанијата и работните понуди и пријавете се!

Процедурата за пријавување за виртуелен саем е многу лесна и едноставна. За да аплицирате за некоја од овие работни позиции потребно е претходно да имате потпишано договор за учество на USA Work & Travel програмата, да го пополните наведеното CV и да го доставите во канцеларијата на ZIP Travel во Скопје!

Бидете дел од новата High Tech индустрија и не испуштајте ја можноста да изберете најлудо лето!

 

Затоа што кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel! 


РАБОТНИ ПОНУДИ

Primm Valley Resort & Casino - Las Vegas, NV

 

 

Prop PVR

Position Wage

Server / Busser 

$8.25 + tips

Primm Center Rep / Gas Station 

$10.00

Lifeguard

$11.00

*Housing is provided - $90/per week

 

 Exterior 1Restaurants Guilermos

 Exterior

Golf Clubhouse

Pool 1

The Back Nine Bar

Star of The Desert Arena

Conference Event

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Edgewood Tahoe - Stateline, NV

 

 

overview1

 

Department Position Wage Tips
Culinary Cook $ 15.00 no
Culinary Steward $ 13.00 no
Brooks Host $ 10.50 yes
Brooks Busser $ 8.50 yes
Brooks Food Runner $ 8.50 yes
Bistro Host $ 10.50 yes
Bistro Busser $ 8.50 yes
Bistro Food Runner $ 8.50 yes
Bistro Barista $ 11.50 yes
Housekeeping Guest Room Attendant $ 15.00 no
Hotel Bell Attendant $ 11.00 yes
Spa Pool Attendant $ 10.50 yes
Spa Spa Attendant  $ 12.00 yes

 

BrooksBarDeck WEB

LifestyleRestaurant 1440x648

Dining

Bistro BarLounge WEB

Bistro2 715x504

123955769

edgewood spa

Restaurant2 715x504

LodgeHero1 1440x500

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Atlantic City, NJ!

18 Ное 2019

Atlantic City, NJ - Harrah's, Caesars & Bally's 

 

 Skype Job Fair in December 2019 & January 2020! 

ac

 

 

Bally's Atlantic City Caesars Atlantic City
Position Pay Rate Position Pay Rate
Guest Services Agent $13.00 Cook $11.00
Cashier/Dispatcher $11.00 Food Runner $11.00
Room Attendant $11.00 Guest Services Agent $13.00
Utility Porter/Housekeeping $11.00 Cashier/Dispatcher $11.00
Casino Cleaner/EVS $11.00 Guest Room Attendant $11.00
Beach Attendant $11.00 Houseperson $11.00
Cashier/Counter Server-QSR   $11.00 Casino Cleaner/EVS $11.00
Cashier/Line Server  $11.00 Spa Attendant $11.00
Spa Attendant $11.00 Beach Attendant $11.00
Barporter $11.00
Harrah's Atlantic City
Position Pay Rate
Culinarian-QSR $11.00
Cashier/Counter Server-QSR $11.00
Cook $11.00
Restaurant Host/Cashier

$11.00

Houseperson $11.00
Casino Cleaner/EVS $11.00
Guest Room Attendant $11.00
Barporter $11.00

 

 

 

 

the hotel v1574387 85

atlantic city revel TEN casino

37448735

ac2

image

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel!

 


Ruby's Inn & Bryce Country Cabins - Utah

Bryce Canyon Sunrise copy

 

 

Ruby's Inn - Bryce

 

Photo 14 Modern Rubys Inn

Position Pay Rate
Room Attendant $8/hr
Diner/Kitchen Worker $8/hr

 

 

Bryce Country Cabins - Tropic

 

IMG 8054

Position Pay Rate
Housekeeping and Front Desk $10/hr

 


Boardwalk Inn & Flying Dutchman - Kemah, TX

 

 

 

62753706

Job Position Pay Rate

Busser - Landry's Flying Dutchman

$6/hour +tips

Food Runner - Landry's Flying Dutchman

$7/hour +tips

Front Desk Agent - Landry's The Boardwalk Inn

$10.00/hour
Room Attendant, Laundry Attendant - Landry's The Boardwalk Inn $10.00/hour

6cda82fc9322b18267949a70a5cadad53597850971a548bc z

 

 


Sage Hospitality - Doubletree by Hilton - Chicago, IL

 

1340px Chicago from North Avenue Beach June 2015 panorama 2
Position Payrate
Room Attendant $12.00/hr

 Start dates: 01 June - 05 June; Housing - Company Arranged ($100/week per participant)

 

      DoubleTree by Hilton Chicago Wood-Dale - Elk Grove

93951291

 

     Sage Hospitality - Doubletree by Hilton - Chicago Schaumburg

563449 l

 

 


Sage Hospitality - The Curtis - Denver, CO

 

d5e0.1920x1080

Position Payrate
Banquet Server $16.00/hr
Banquet Set Up $14.50/hr
Food Runner $14.00/hr
Host $13.00/hr
Public Area Attendant $12.00/hr
Room Attendant $12.00/hr
Prep Cook $12.00/hr
Banquet Steward $12.00/hr
Steward $12.00/hr

 

Start dates: 01 June - 05 June; Housing - Participant Arranged

 

DPG Skyline 3ee16e47 f0ae 5102 065b78cefe5ac21437 13207 00 Marquee 010chez ami barthe curtis denver a doubletree by hilton hotel 049


Foxwoods Resort Casino

 

 

 97bb2ddeb7255f909fc5443f1d25a876

 

 

  • Position: Food & Beverage Position
  • Host - $10.10 per hour
  • QSA - $10.10 per hour
  • Counter Cashier - $10.10 per hour
  • Busperson - $6.41 per hour + tips
  • Upon arrival to Foxwoods, participant will be assigned to one or multiple positions within the F&B Department.

  • Position: Retail Associate
  • Hourly Wage: $10.10

 

 

18995095

Image Foxwoods2 1 700x400

 

tzoo.hd.78035.1415.211631.FoxTower

MGM Lobby 1

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 


Safeway - South Lake Tahoe, CA

 

 

 

lead 960

 

                                     Position                         Pay rate

                                   Food Clerk                        $12.75

 

safeway 0

EmeraldBay RodHanna 1280x642

 

image.adapt.full.high

 

FD2A1088A22DAB0D48BC1C5B1FBF041662223A633450A84D5Apimgpsh fullsize distr

safeway 900

banner 2

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Landry's Rainforest Cafe - Galveston, TX

 

 

galveston pleasure pier

 

 

Positions Pay Rate
Host/Hostess $6.00 per hour + tips
Server $2.13 per hour + tips
Retail Store Worker $8.50 per hour

 

 

RainforestCafe1

14138079 10154492228944207 1519584703888743526 o0 88b65411 c775 d9e7 ae9551d68f7da7b9

istockphoto 954856006 640x640

RainforestCafe Exterior GalvestonIslandCVB 1000

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 


Не пропуштај !